متاورس دقیقا چه هدفی در دنیای ما دارد؟

ساخت وبلاگ

درک ارز دیجیتال

ارزهای دیجیتال ویژگی های فیزیکی ندارند و فقط به صورت دیجیتالی در دسترس هستند. معاملات مربوط به ارزهای دیجیتال با استفاده از رایانه یا کیف پول الکترونیکی متصل به اینترنت یا شبکه های تعیین شده انجام می شود. در مقابل ، ارزهای فیزیکی ، مانند اسکناس ها و سکه های ضرب شده ، ملموس هستند ، به این معنی که دارای ویژگی ها و ویژگی های فیزیکی مشخصی هستند. معاملات مربوط به چنین ارزهایی تنها زمانی امکان پذیر است که دارندگان آنها این ارزها را در اختیار داشته باشند.

ارزهای دیجیتال دارای کاربردی مشابه ارزهای فیزیکی هستند. از آنها می توان برای خرید کالا و پرداخت هزینه خدمات استفاده کرد. آنها همچنین می توانند استفاده محدودی در میان برخی از جوامع آنلاین مانند سایت های بازی ، پورتال های قمار یا شبکه های اجتماعی پیدا کنند.

ارزهای دیجیتال همچنین تراکنش های فوری را امکان پذیر می کند که می توانند به طور یکپارچه در خارج از مرزها اجرا شوند. به عنوان مثال ، ممکن است شخصی که در ایالات متحده واقع شده است به یکی از طرفین مقیم سنگاپور به ارز دیجیتال پرداخت کند ، مشروط بر اینکه هر دو به یک شبکه متصل باشند.

متاورس چیست و دقیقا چه هدفی رو دنبال می کنه؟

 متاورس چیست و دقیقا چه هدفی رو دنبال می کنه؟ متاورس (Metaverse)  یک واژه‌ مرکب متشکل از meta به معنی فراتر و universe به معنی جهان هستش و از همین رو می تونیم این کلمه رو فراتر از جهان ترجمه کنیم. این اصطلاح نخستین بار در کتاب علمی‌تخیلی سقوط برفی (Snow Crash)  با نویسندگی نیل استفنسون امریکایی در سال ۱۹۹۲ به کار برده شد. استفنسون از واژه متاورس برای توصیف  واقعیت مجازی استفاده می کرد که در اون قهرمان داستان در قالب آواتار خودش با بقیه معاشرت می‌ کنه، خرید می‌کنه و حتی دشمنان دنیای واقعی خودش رو شکست میده. البته مفاهیم واقعیت مجازی و دنیایی شبیه متاورس پیش از کتاب سقوط برفی، در سال 1984 و با رمان نورومنسر (Neuromancer)  نوشته ویلیام گیبسون مطرح شده بود. در واقع پروژه Metaverse شبکه ‌ای گسترده از محیط‌ های مجازی همیشه فعال و آنلاینه که افراد می تونن در قالب آواتار خودشون یا به کمک عینک ‌های واقعیت افزوده با همدیگه و اشیا دیجیتال اطراف ارتباط برقرار کنن. به عبارتی ترکیبی از واقعیت مجازی، بازی آنلاین چندنفره و وب‌گردی.

 

متاورس و واقعیت‌ها
صادقانه بگوییم هنوز هیچ نمای کاملی از متاورس در جهان تکنولوژی وجود ندارد که بگوییم متاورس این است و دیگر هیچ. اما با اطمینان می‌توان گفت که چند تکنولوژی مهم زیر چتر مفهوم متاورس قرار می‌گیرند.

اول از همه و شاید مهمترین آنها «واقعیت تعمیم‌یافته» یا XR است که سه‌گانه مهم «واقعیت مجازی» (VR)، «واقعیت افزوده» (AR) و «واقعیت ترکیبی» (MR) را در برمی‌گیرد.

 

متاورس و واقعیت مجازی (VR)
برای آموزش متاورس و بازی متاورسی به زبان ساده و قابل فهم، باید بگویم واقعیت مجازی یا VR زمانی است که شما به طور کامل از طریق یک عینک یا سرپوش وارد یک دنیای کاملا مجازی می‌شوید که جدای از جهان فیزیکی است.

این دنیای مجازی محیطی را برای شما شبیه‌سازی کرده و حس حضور را به شما القا می‌کند. به همین دلیل متخصصان واقعیت مجازی و تکنولوژی‌هایی مشابهش را به عنوان رسانه همه‌جانبه یا «Immersive Media» تعریف می‌کنند که کاربر در جایگاه اول شخص در آن غوطه‌ور می‌شود.

متاورس و واقعیت افزوده و ترکیبی (AR/MR)
اما واقعیت افزوده یا AR به معنای اضافه کردن عناصر مجازی به جهان واقعی است. واقعیت ترکیبی (MR) هم مفهومی مشابه واقعیت افزوده است که مایکروسافت در سال ۲۰۱۶ برای تبلیغ HoloLens از آن استفاده کرد و با اینکه بسیاری به دنبال تمایز این دو مفهوم از یکدیگر هستند اما تفاوتی بین این دو وجود ندارد و واقعیت ترکیبی درنتیجه یک کارزار تبلیغاتی از سوی مایکروسافت متولد شد.

 

 

دنیای کریپتو ...
ما را در سایت دنیای کریپتو دنبال می کنید

برچسب : اموزش متاورس, نویسنده : محمد mohammadcrypto بازدید : 66 تاريخ : دوشنبه 7 / 1 / 1402 ساعت: 12:04